Om bloggen

_MG_4479 - kopia

En ljummen sensommarkväll. I svenska mått mätt. Det vill säga med infravärme och rosa droppar från Provence som lite hjälp på traven. Någonstans där, till ljudet av sommarens sista flämtande andetag, föddes idén till denna blogg. Tanke blev till handling och denna sida skapades.

Jag har tidigare varit aktiv på tidningen Vagabonds Community, en sorts plattform för resebloggare, från starten 2009 tills funktionen lades ner 2012. Inlägg och reseskildringar från denna period har flyttats över och finns att läsa här. Övriga inlägg, som inte har med resor att göra, ligger kategoriserade under rubriken ”Varannan Vardag”

Så varsågoda, jag ger er en liten del av min värld. Händelser. Möten. Tankar. Stora som små, runt hörnet eller bortom horisonten. Världen Väntar.

3 reaktioner på ”Om bloggen

 1. Grattis till nya bloggen och till dottern! 🙂

  Resebloggar kan man aldrig få för många av, då var och en har sitt eget perspektiv. Sedan är det ju få förunnat att resa precis hela tiden. Det kan inte jag heller, även om mina barn är äldre (har tre tonåringar).

  Jag driver en New York-blogg sedan 2011 och en allmän (också nystartad) reseblogg:
  http://www.newyorkmybite.com
  http://www.travleonacloud.com

  Det ska bli roligt att följa dig!

  • Tack Anna för din kommentar och respons på bloggen! Det är sant som du säger, det går ju inte att resa hela tiden oavsett livssituation. Är nog lätt att känna sig begränsad när man är inne i ”baby-bubblan” 🙂 Men jag har fått min beskärda del av resor detta året med, fått anpassa formatet lite bara. Och det bästa av allt är ju att det finns så otroligt mycket man kan skriva om resor, varesig man befinner sig på andra sidan jorden eller hemma i soffan. Ämnet blir liksom aldrig urtömt.

   Fina bloggar du har, väldigt inspirerande! Ser fram emot att läsa mer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s