Himmelska Villa Rufolo

247

Ravellos trädgårdar är ett begrepp vi snubblat över flera gånger och när vi entrar ”Villa Rufolo” så får uttrycket plötsligt en självklar innebörd. Prydliga gröna växter varvas med fantastiska blommor i alla dess färger. I anslutning till en av trädgårdarna breder en terrass ut sig över bergssluttningen. Den ser nästan ut att sväva i luften mot en otrolig bakgrund bestående av berg, hav och grönska. Här hålls klassiska konserter varje år. Kan tänka mig att det bokstavligt talat är en himmelsk upplevelse.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s