Svindel i Anacapri

192

Med en linbana kan man ta sig upp till öns högsta punkt Monte Solaro i Anacapri. Linbanan består av små ensitsiga träbeklädda stolar. Ser lite vingligt ut men människor tycks ju åka upp och ner till synes helt oberörda så jag hoppar på en stol. Jag brukar inte vara höjdrädd men ju högre upp jag kommer desto mer känner jag tvångstankarna komma krypande. Skulle man med bara tankens kraft kunna glida ur stolen? Glida under den smala stålskena som darrande ligger där mellan mig och totalt fritt fall. Jag vänder mig försiktigt åt sidan för att fota utsikten. Sssschhhwei! Det susar till och jag känner mig lätt yr och skakig. Den otroliga panoramautsikten kämpar för att erövra mitt sinne, men jag känner mig inte helt avslappad förren jag har mina fötter på fast mark igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s