”On top of the World”

218

Badaling är den turisttätaste och mest lättillgängliga delen av muren. När vi kliver upp på första trappavsatsen möts vi av ett vägskäl. Antingen kan vi ta till höger, som är planare och som 95% av turisterna väljer, eller så kan vi ta till till vänster och vara näst intill ensamma. Vi väljer att inte följa strömmen. Den vänstra delen visar sig vara mycket brant på sina ställen vilket förklarar avsaknaden av folk. Men trots att det stundvis är enormt ansträngande att kämpa sig uppför så är det alla gånger värt den exklusiva känslan av att vara ensam ”on top of the world”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s