Transfer med utsikt!

219

Av mina tidigare erfarenheter att döma så brukar vägen från flygplatsen till slutdestinationen vara en föga upphetsande upplevelse. Inte alltför sällan möts man av halvfärdiga byggprojekt, smuts och skräp längsmed vägrenen. Split bevisar motsatsen. Väl inpackade i hyrbilen som väntat på oss på parkeringen utanför ankomsthallen rullar vi mot vår destination – Primosten. Kustvägen dit är otrolig! Vägen kantas av fina hus, det är rent och snyggt och havet lyser knallblått i kontrast till naturen. Här och var dyker små pittoreska byar upp. Det är min första resa till Kroatien och av första intrycket att döma så blir det höga betyg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s