Vaktavlösning vid Palais du Prince

_MG_4330

Det är vaktavlösning vid Palais du Prince. Det är fler än vi som tänkt sig att få en skymt av detta skådespel och man får klättra högst upp på tåspetsarna för att överhuvudtaget se någonting. Kring slottet, som är beläget högst upp på en kulle, trängs souvenirbutikerna i små trånga gränder och tar plats från vad som kunde ha varit mysiga serveringar och typiska butiker. Tyvärr är det väl ofta så det blir kring kända sevärdheter. Vi tar oss nedåt igen, genom grönskande trädgårdar. Då och då stannar vi för att beundra utsikten. Den kan man inte klaga på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s