Världens lyxigaste segel

123

Burj Al Arab har sedan sin öppning 1999 varit Dubais främsta symbol. Detta segelformade hotell, beläget på en konstgjord ö, ryms inte inom ramarna av det officiella 5-stjärnssystemet utan sägs vara det enda 7-stjärniga hotellet i världen. Självutnämnt eller inte, lyxigt är det i alla fall. Här klampar man inte in hur som helst för att ta sig en titt i receptionen. Inte utan att slanta upp i alla fall… Vi får nöja oss med seglet som en kuliss från den vita stranden. Helt ok utsikt det med!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s