Genomfart Pisa

Ljumma vindar omfamnar oss när kliver ut från Pisas flygplats. Flygresan gick snabbt och smidigt, knappt 2,5 timme Göteborg – Pisa med Ryanair. Det är sent, nästan midnatt, och vi börjar gå i riktning mot det BB ”Lucky House” som vi bokat. En vänlig flygvärdinna fångar upp oss på vägen och lotsar oss rätt. Det visar sig att hon är bekant med de som äger stället.

Efter några timmars sömn och en välbehövlig frukost är vi åter på väg. Tågstationen ”Pisa Centrale” ligger på bekvämt gångavstånd och är lätt att hitta. Väl framme löser vi biljetter till ”La Spezia” och inväntar nästa tåg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s