Svalka i Riomaggiore

IMG_4963

De små fiskebåtarna ligger uppdragna på land. En hund leker vid vattenbrynet för att sedan i extas kasta sig efter husse som simmat en bit ut. Näst intill syns en smal klippavsats som stöder mot den branta bergsväggen. Vi balanserar ut via sluttande naturliga trappsteg. Solen bränner mot de mörka stenarna. Bara ett par steg till innan vi når den blanka vattenytan. Havet svalkar och i bakgrunden syns Riomaggiore som en vacker tavla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s