Cala di Mola

 Vi kliver i land på ön Elba, en grön smaragd i Toscanas Skärgård. Från Portofarraio tar vi oss med buss tvärs över ön till den södra hamnstaden Porto Azurro där vi ska bo. Strax innan krönet av den lilla stadskärnan blir vi avsläppta vid Hotel Cala di Mola. Vitkalkade stenfasader med rundade fönster som lutar mot en grönskande bergvägg för tankarna lite till Hobbiton. Vägen skiljer hotellet från dess väl tilltagna poolområde som man når via ett kort tunnelparti. Hotellet har en välkomnande atmosfär, här kommer vi trivas.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s