Flodhästar

IMG_6627

Efter att ha avnjutit ännu en välsmakande lunch och fått en stunds vila är det dags att ge sig ut på game drive.

I ett vattenhål, under skuggan av vajande lövträd, simmar flodhästar. De dyker ner i det svarta vattnet för att en kort stund visa sig på ytan. De är helt enorma, och då ser vi kanske endast en tiondel, resten är täckt under vattenytan. En av flodhästarna öppnar sitt jättegap och blottar sina brutala huggtänder. Imponerande djur på avstånd, men ingen man vill möta ”face to face”, den saken är klar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s