Picknick med zebror och gnuer

IMG_6938

Solen närmar sig sakta horisonten och vi gör en repris från i går. Motorn stängs av och vi bjuds på en liten minipicknick i det fria i väntan på solnedgången. Denna gången får vi sällskap och en stor hord zebror och gnuer.  De betar fridfullt och njuter av den sista timmen innan mörkrets inbrott. De går, som alltid, en tuff natt till mötes. Vid skymning ser vi hur de börjar samla i hop sig allt mer för att tillslut stå tätt, tätt intill varann som en enda stor klump. Det är deras enda chans till överlevnad berättar Steve, att samarbeta och vara så många som möjligt.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s