Premiärdopp i medelhavet

Nästa prov blir playan. Då det fortfarande är början på sommaren så har vi inte hunnit introducera Alice till strandlivet ännu. Som tur är så trivs hon väldigt bra i sin vagn (som vi hade det goda omdömet att ta med oss) och låter sig placeras i skuggan av strandparasollen. I alla fall ett tag, det blir ett par promenader men i det stora hela går det väldigt bra och alla verkar trivas.

Det är förvånandesvärt kallt i vattnet, konstigt med tanke på att det varit varmt här länge. Men när man väl kommit över de där första tåtippandet, tagit ett djup andetag och doppat sig så svalkar det skönt. Det är Alices premiärdopp, i Medelhavet och överhuvudtaget. Hon är lite mer skeptisk dock, så hon får nöja sig med lite skvalpande runt benen. Men det är ju ingen brådska hon har ju hela veckan på sig att bekanta sig med detta härligt klara, turkosskimrande vatten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s