Magisk kväll

Rom 124

Ännu en härlig kväll tar sin början och vi välkomnar den svalar luften som intar staden. Vi har bestämt oss för att vi vill få uppleva vårt favorittorg Piazza della Rotonda med fantastiska Pantheon även på kvällstid. Denna gången har vi varit lite mer förutseende och bokat bord på en mysig uteservering med vita dukar. Det blir en kalasmiddag bestånde av grillat kött med grönepparsås och potatis och jordgubbar till efterätt. Bortsett från en miss så har vi ätit och druckit fantastiskt gott under hela vistelsen i Rom. Solen går ner och hela torget och Pantheon lyses upp av ett behagligt gult ljus. Vi ackompanjeras av några jazzmusiker som intagit torget. Allt är i perfekt samspel vilket skapar en harmonisk atmosfär och en lycklig känsla i kroppen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s