Fångad i lyxfällan

IMG_0986

Thailand ska ju vara så billigt så billigt. Och det är det också, om man vill. Men, så lätt det är att falla för frestelsen att få unna sig lite lyx till en förhållandevis bra peng. Railey Bay Resort är som en dröm vi inte kan motstå. Bara en natt, ok två… Och vi ångrar oss inte när vi lutar oss tillbaks i varsin solstol osh ser solen färga himlen röd. Poolen ligger stilla efter en hektisk dag och hade det inte varit för raden av solstolar framför hade den till synes nästan mynnat ut i havet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s