Ta dagen som den kommer

IMG_0967

Frihet. Att för en gång skull slippa plannera allting timme för timme, att bara ta dagen som den kommer. Det är en känsla jag får när vi står nere på stranden i Ao Nang redo att hoppa i longtail-båten som ska ta oss ut till Poda Island. Inget bokande i förväg, utan detta var vad vi kände för att göra när vi vaknade i morse. I morgon kanske vi tar vårt pick o pack o drar vidare. Det är en sak jag verkligen uppskattar med Thailand, att det är så smidigt och enkelt att förflytta sig. Bara att hoppa på nästa båt och se vart den bär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s