På väg

Kl.08:50 lyfter jag med Finnair från Landvetter och landar 1 timme och 20 minuter senare i Helsingfors. Här möter jag upp resten av gruppen. Helsingfors flygplats är modern och fräsch och vi tillbringar lite dötid i Finnairs lounge, som även den är trevlig, innan det blir dags att stiga på nästa plan mot slutdestinationen Delhi. Denna etapp tar 6,5 timmar och vi anländer till Delhis flygplats 23:30 lokal tid. Tidsskillnaden är denna period 3,5 timmar, vintertid är det 4,5 timmar.

Efter att alla fått sina väskor möts vi av en lokal representant som visar oss till bussen. Den kvalmiga värmen slår i mot oss då vi stiger ut från terminalen, detta trots att klockan är runt midnatt. Väl på bussen styr vi mot Hotel Intercontinental Grand där vi ska tillbringa de första två nätterna. Allt är väldigt modernt och inredningen avskalad. Detta ger dock ett lite opersonligt intryck och man får ingen alls känsla av att vara i Indien.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s