Resan tar fart söderut

Väskor som trängs i bagageutrymmet så att taket närpå lyfter och fyra vuxna fastspända därfram. En hemmagjord ”resemix” går varm i högtalarna och några godispapper har redan letat sig ner på golvet. Så bär det av söderut.

Vi har bestämt oss för att inte finåka ner utan att plöja mil så långt vi orkar. Första benstäckaren blir dock redan MC Donald’s i Varberg, ironiskt eller tragiskt jag vet inte. Men lika bra att grunda, och tur var det. Nästa gång vi kliver ur bilen är nämligen på färjan Rödby-Puttgarten. Maten ombord är mindre tilltalande än en burk kattmat, så vi nöjer oss med ett wienerbröd och kaffe.

Vi fortsätter in i Tyskland och ut på autobahn. Det börjar mörkna och vi fortsätter att köra. Någonstans på vägen,tucks ha försvunnit ur mitt minne, stannar vi och sover ett par timmar i bilen. Sedan fortsätter vår färd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s