Fotogeniska Positano

046

Vi har färdats i ca 40 minuter med buss längs kusten när vi når Positano – Amalfikustens mest fotogeniska stad. De färgglada husen som klättrar längs med bergsvägen har gett staden dess charmiga och speciella karaktär. Längst ner breder sig en mörk sandstrand ut sig. Vi tar sats och börjar ta oss nedför branta trappor och smala gränder. Det tar sin lilla stund innan vi äntligen når strandkanten. Den sotiga sanden är brännande het och vi rusar ner till vattenbrynet och hinner precis i det lagom svalkande vattnet innan fötterna fattar eld. Därnere, bärandes av medelhavets sälta har vi den bästa utsikten över staden som reser sig framför oss.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s