Spår av tassar i sanden

IMG_0567

Hundar och ännu fler hundar. Var man än vänder sig så ser man hundar. En taxichaufför berättar för oss vid ett tillfälle att nästan varje familj i Goa har 2-3 hundar. Så det är väl inte så konstigt att de syns överallt.  Många håller till nere vid stranden. Antagligen ser de en bra chans att få sig en bit mat där. De är inte rädda, men heller inte påflugna. En svartvit liten en har hittat skugga under min solstol. Detta är en vanlig syn. Under var och varannan solstol kan man se en nos sticka fram eller en tass nergrävd i sanden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s