Härliga Cua Dai Beach

276

Med sitt behagliga klimat så lämpar sig Hoi An även utmärkt för sol och bad. Kan dock periodvis vara ganska starka vindar längs kusten. Den breda finkorniga sandstranden Cua Dai Beach ligger ca 5 km öster om Hoi An och sträcker sig ända till New China Beach utanför Danang. Vårt hotell har en egen liten strandremsa med beachclub, känns härligt lyxigt. Det råder absolut ingen trängsel och solstolarna och parasollerna är gjorda i smakfulla naturmaterial för att passa in i miljön. Här slår vi lätt ihjäl några timmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s