Modern entré till gammal stad

Det första som slår mig när jag kliver av planet på Beijing Capital International Airport är hur enormt stort det är. Jag läste någonstans att endast den nyare terminal 3 är större än Heathrows alla terminaler tillsammans.

Det andra som slår mig är hur skinande rent det är. Att det skulle vara stort hade jag förväntat mig men inte att det skulle vara så ”super clean” att man näst intill kan spegla sig i det blanka golvet. Det är snyggt och fräscht – detta är vårat första möte med det moderna Peking.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s