Gotland

031

Datum: 23 jul 2009 – 26 jul 2009
Beskrivning: Att åka till Gotland känns lite som att resa utomlands. Den 3-timmars båtturen från Oskarshamn till Visby ger en härlig känsla av ”att komma bort”. På Gotland är det alltid sol sägs det. Och mycket riktigt, efter att ha färdats genom dis och en gråmulen himmel så sprack himlen upp och färgades härligt klarblå bara minuter innan färjan lade till vid Visby hamn. Sedan följe några härliga dagar. Först på cykel genom ett flackt naturlandskap på Fårö. Sedan åter till medeltiden till ett supermysigt Visby.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s