Destination Gotland

003

Solen har gått upp och försöker tränga sig igenom molntäcket som skymmer den blå himlen. Långt därute på havet skymtar något litet som ter sig större och större ju närmre det kommer. Efter ett tag går det att urskilja båtens konturer. Vattnet viker för den spetsiga fören som plöjer fram genom det mörka havet. Nu är färjan så nära att den ser ut att snart köra rakt upp på land där vi står. Men den glider smidigt förbi den prydliga grässlätten som omger Hotell Corallen och fortsätter i lugnt tempo mot hamnen i Oskarshamn. Dit ska vi snart bege oss för att stiga ombord.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s