Inget för finsmakaren

094

Är man ute efter kulinariska upplevelser så är Kroatien kanske inte helt rätt resmål. Maten på hotellet består av inhemska rätter som är näst intill oätliga. Dock finns det ju såklart bättre restauranger att tillgå. Vi satsar på en servering med vita dukar, vilket brukar vara ett gott tecken. Internationell mat som smakar gott men för den sakens skull inte kvalificerar sig som någon matupplevelse i jämförelse med te.x. grannlandet Italien. På vinlistan kan man välja bland wine och quality wine…. Inga importviner finns på vinlistan, utan alla är av inhemsk produktion. Men som sagt, har man inga större förväntningar och bara vill ha en bit mat och ett glas vin så är det helt ok.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s