Man tager vad man haver

078

Vägen från Krka Nationalpark till Primosten kantas av små mysiga byar och vi gör en liten avstickare för lunch och svalkande bad. I väntan på maten blir vi underhållna av en kroatisk familj som med hjälp av en liten plastbåt ska frakta en soffa över till den långsmala ö som breder ut sig framför. Förmodligen har de sommarhus därute. Soffan, som näst intill är lika stor som båten baxas ombord varav en av männen sätter sig uppe på för att hindra dynorna att flyga i väg. När hela ekipaget av människor och soffkuddar puttrar ut från hamnen är det en syn jag sent kommer att glömma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s