Mot Eze

_MG_4415

I dag står den medeltida bergsbyn Eze på programmet. Byn är placerad mellan Nice och Monaco så det är inte något större avstånd och ska vara lätt att ta sig dit med buss. Däremot visar det sig vara mindre enkelt att finna ut varifrån bussen avgår. Efter att ha frågat ett antal personer och blivit dirigerade åt alla tänkbara håll hittar vi dock äntligen rätt hållplats. Lätt frustrerade av att hela förmiddagen gått utan att vi kommit någon vart ställer vi oss o väntar, o väntar. Men så kommer bussen tillslut och vi börjar vår färd längs snirkliga vägar upp i bergen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s