Slukad av Atlantis

-- (64)

00.30 Ankomst Dubai, The Palm. Majestätiska Atlantis välkomnar oss med sin sagolika entré. Överdådigt, men på ett familjärt sätt. Budskapet är tydligt: när du väl kommit innanför portarna ska du bara vilja stanna just här. Du köper ett helhetskoncept som bygger på att du varken vill eller har tid att lämna området. Här finns allt: en gigantisk vattenpark, pooler, strand, flertalet restauranger, nattklubbar och discon för alla ålderskategorier etc. En perfekt semester för den som vill ha allt tillrättalagt och inkapslat. Dock är väl detta Dubai i ett nötskal, landet vars högsta önskan är att vara dig till lags. Deras största hot är verkligheten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s