Den perfekta stranden

Elba har tilldelats ett pärlband av stränder längs hela kusten, i alla dess storlekar och former. Vi börjar gå på måfå från hamninloppet i Portoferraio. Vi kommer först till en större strand där vi stannar till för lunch, lite sol och bad. Men vi är inte helt nöjda, det kristallklara vattnet till trots är det mycket kommers och inte det där mysiga och gemytliga som vi hört om. Vi kan skymta tån av en kritvit klippa runt hörnet från där vi ligger och känner på oss att det finns något bättre på andra sidan. Landvägen visar sig dock vara lite längre än vad som såg ut att handla om meter sjövägen, men det är värt mödan. För vi har hittat den – den perfekta stranden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s