Ankomst Nairobi

Jomo Kenyatta International Airport, Nairobi Kenya. Luften är frisk, men temperaturen godkänd för att vara en kväll i slutet på januari, när vi sätter ner foten på afrikansk mark. En chaufför möter upp utanför terminalen med en bil brandad med hotellets namn. Det är en kort transfer till hotellet, ca 10 minuter. Ole-Sereni Hotel har ett unikt läge i en nationalpark, nästan mitt i city. Man har inrett i passande safaristil och här finns flera restauranger och välja på. Vi lämnar snabbt av bagaget på rummet och slår oss ner på en uteservering. Ett par minuter senare har vi varsin iskall Tusker på bordet, semestern kan börja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s