Fel ”flygplats”

IMG_7162

Steve hämtar upp oss med sin jeep för sista gången. Vi ser ut över det vidsträckta landskapet och låter blicken vila där några extra sekunder, sedan tar vi farväl av Eagle View. Det blir en sista liten game drive på väg till ”flygplatsen”, och vi hinner se en hel del djur.

Väl framme vid den sk ”flygplatsen” (en landningsbana av hård rödskimrande jord, kantad med runda stenar) blir vi avsläppta i solen och sållar oss till de andra resenärerna i väntan på flyget. Ett litet propellerplan landar framför våra fötter och en i besättningen går och prickar av på sin lista.   ”Not on the list”. Det tar ett tag innan orden sjunker in. Sa han att vi inte finns med på passagerarlistan? Vi visar fram biljetten och han skakar på huvudet: ”Wrong airstrip”. Vi har blivit körda till fel flygfält. Och då planen är mikrosmå så finns det ingen plats för oss på detta. Vi blir lovade att ett annat plan ska plocka upp oss senare, sedan töms flygfältet på folk och planet lyfter. Och kvar står vi, ensamma. Nja Steve hänger också kvar som tur är, så är ju inte lämnade helt åt vårt öde. Inte så mycket att göra mer än att vänta. Tur att vi bokat nästa flight till Zanzibar först sent i kväll, så vi har några timmars marginal.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s