Lata dagar

Efter alla intryck och tidiga mornar på safarin så passar denna slappa tillvaron oss perfekt. Pga av det extrema tidvattnet (i bland finns där ingen strand och i bland kan man gå kilometer ut på havets botten) så är alla solstolar placerade på en platå ovanför stranden. Här har man gjort oerhört fint och förflyttat delar av stranden upp (så att man får känna sanden mellan tårna). Solstolarna är placerade med lagom avstånd och täckta med halmparasoll. Lägg till en fantastisk utsikt över turkost hav på det – paradisiskt. Här ska man inte behöva röra sig en millimeter. Vill man beställa någon mat eller dryck från baren hänger man bara upp en kokosnöt på sidan av parasollen för att signalera att man vill beställa. Höjden av lathet, men ganska gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s