Poolområdet en oas

Poolområdet är snyggt och prydligt och ligger inbäddat i färgsprakande grönska. En angränsande bar serverar dryck och enklare rätter och några steg bort ligger den mysiga huvudrestaurangen som till största delen är utomhus under trätak. I priset ingår halvpension, lite trist och inget vi vanligtvis bokar, men här finns inga alternativa restauranger och efter intensiva dagar med safarin så känns det rätt skönt att bara slappa och inte tänka på något. Måste också tilläggas att maten på hotellet är både varierande och väldigt god. Man växlar också mellan olika bufféer med teman och trerätters serverade till bordet för att det inte ska kännas enformigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s