Avslutning med guldkant

Sista natten på Zanzibar spenderar vi på Baraza Resort and Spa, ett systerhotell till Breezes. Hotellet är beläget vid samma strand och man kan lätt gå mellan de olika resorten. Baraza är ett unikt boutiquehotell och ett snäpp upp på skalan. Vi blir väl mottagna i den eleganta receptionen och visade till vår egen villa – med egen pool! Inredningen, liksom på hotellet i övrigt, är varm och behaglig – smakfull lyx. I restaurangen är det bordsservering som gäller, trerätters med olika viner till varje rätt. Väldigt trevligt, men skulle ärligt talat inte vilja sitta så här varje kväll. Det känns ganska formellt, och är dessutom inomhus. Då föredrar jag Breezes avslappnade stämning, där man kan trilla in med sand mellan tårna,  lite gott såsig efter stranden. Men för en kväll så här är det härligt med lite guldkant.

Ett glas champagne i den ”egna poolen”, till bakgrund av turkost böljande hav och palmer som vajar i vinden får avrunda denna resa, som varit en sann njutning från början till slut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s