Rezi Hotel

IMG_0033

Det är tidig eftermiddag när vi checkar in på Rezi Hotel i Parga, ett mysigt litet familjeägt hotell med trevlig poolområde och en liten snack bar vid sidan om. Atmosfären är hemtrevlig och vi blir väl bemötta av den trevliga personalen. Vi har bokat dubbelrum med balkong vänd bort från poolen och resten av hotellet. Anstränger man sig kan man se en liten glimt av havet. Läget är lugnt och skönt, men om vi någon gång väljer att återvända kommer vi boka studio ,med poolutsikt. Dessa är också mer rymliga och utrustade med minikök. Vårt tum är väldigt litet, och väldigt mörkt, men rent och fräscht så det går ingen nöd.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s