Lilla Krioneri Beach ett stenkast bort

IMG_8033 - kopia

Närmaste stranden från vårt hotell (tar endast ett par minuter att gå) är Piso Krioneri Beach, eller ”lilla Krioneri Beach” som den också kallas. En systerstrand till den större ”stadsstranden” Krioneri Beach några 100 meter längre bort. Lilla Krioneri ligger vackert inramad av kargiga klippor och lummiga träd. Stranden är inte så exponerad då enda öppningen är en smal stig, som ett litet gömställe. Detta gör att det heller inte är överbefolkat. Vi slår oss ner på Golfos, en enkel men mysig Taverna längs strandkanten. Den obligatoriska ”första semesterölen” beställs in. Dock inte av mig då jag är gravid i 7:e månaden, så jag får nöja mig med en fanta.

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s