Stadsstranden Krioneri Beach

IMG_8006

Vi behöver inte gå många meter från ”Lilla Krioneri Baech” förrän vi når den större stadsstranden ”Krioneri Beach”. Som namnet avslöjar ligger stranden mitt i centrum av Parga. Det är en långsmal strand med vacker utsikt över en liten ö. Bevuxna klippformationer på sidan bidrar till strandens karaktär och i bakgrunden vimlar av mysiga tavernor och mindre hotell. Dagtid är här mycket folk, men vi upplever ändå ingen trängsel och stämningen är lugn och behaglig. Vattnet är kristallklart och inbjuder till många härliga dopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s