Lichnos Beach

Efter båtturen på floden Styx blir vi avsläppta på Lichnos Beach. Vi väljer att stanna här och själva ta en badbåt tillbaka senare. Lichnos är en stor, bred, finkornig sandstrand. Här finns mängder av solstolar och det råder ingen trängsel. Flertalet större hotell och tavernor ligger i bakkanten av stranden. Det är snyggt och prydligt, underbart vatten och inget att klaga på. Ändå är det den av stränderna vi tycker sämst om. Ordet ”sämst” känns dock inte helt rätt som beskrivning, då det är en otroligt hög lägstanivå. Främsta anledningen att vi inte rankar denna strand lika högt är storleken och de stora hotellkomplexen i bakgrunden. Ger inte samma gemytlighet som på Valtos och Krioneri.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s