Balkonghäng på Azul Playa

Vårt hotell ”Azul Playa” ligger strax ovanför Cala Ferrera-stranden, en av de fem badvikarna (calas) som utgör orten Cala dór. Lägenheten är liten, men funktionell. Och i gengäld har vi världens härligaste balkong: rymlig, tilltalande arkitektur och med utsikt över både pool- och hav. Vårt resesällskap, mina föräldrar, bor i den angränsande lägenheten. Den vitkalkade stenvägg som skiljer balkongerna åt är nedsänkt på ett ställe vilket gör att vi kan gå mellan uteplatserna. Väldigt bra om man reser i sällskap, dock kan det ju tvärtom även uppfattas som störande om man reser själva och inte vill ha grannarna alldeles inpå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s