Morgonstund har guld…

IMG_3721 - kopiaDet är alltid en lite märklig känsla när man anländer till en ny destination efter det att solen gått ner. Man blir lite lätt vilsen och vet inte riktigt var man befinner sig. Snudd på overkligt, som att man bara är halvvägs framme. Ungefär så kändes det när jag lade huvudet på kudden och slöt ögonen i går kväll. Men när jag nu gluttar på de mörkläggande jalusierna och låter morgonsolens strålar smeka mitt ansikte är känslan helt annorlunda. Jag slår upp balkongdörren och möts av en underbar utsikt över havet. I förgrunden ligger ett prydligt litet poolområde, inbäddat i lummig grönska. Vi är framme, äntligen! Nu ska vi bara få ordning på bagaget, sen är det 100% semester.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s