En dag på stranden

IMG_1438

Vaknar och slänger en kisande blick mot fönstret. Ser konruerna av ett stort vitt huvud, vips är jag klarvaken. Jag gnuggar mig i ögonen och minns med ens änglastatyn som är placerade pecis utanför vårt fönster så att endast huvudet sticker upp. Jag blir lugn i gen och vi tar sats för att gå ner och inta frukostbuffén.

Det är lite växlande molnighet, men det är varmt när solen tränger igenom och det ser ut att kunna bli en fin dag. En dag på stranden, det är vad vi längtat efter. Det tar bara några minuter att gå ner till den långa vita sandstranden. Vi breder ut våra handdukar och kolapsar i sanden. Molnigheten vill inte riktigt släppa, men det är varmt i luften och rätt behagligt att bara ligga och slappa.

Ett avbrott för lunch. Vi hittar en mysig liten strandbar och slår oss ner. Här är engelskakunskaperna bättre och vi vet för en gång skull exakt vad vi beställer. Och bra smakar det!

Vi slappar ett tag till på stranden innan vi såsmåningom  börjar röra oss tillbaks till hotellet. Gör ett stopp för att inhandla lite rosévin. Det finns verkligen en uppsjö av roséviner, om man jämnför med den ynka lilla hyllan på systemet. Det är helt enkelt det som gäller här!

Efter ett par glas och några mig-frågor traskar vi ner mot stranden igen. Det ligger flera restauranger längs med hela strandremsan och vi slår oss ner på en av dem. Det är en solig och fin kväll och stranden är fortfarande fylld med folk, trots att det börjar bli sent. Några badar och spelar strandtennis. Andra har kommit sig upp på hästryggen och rider fram i det grunda havsvattnet. En vacker syn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s