Farväl Hanoi

220

Sista kvällen i Hanoi. Känner oss en aning möra efter utflyktsracet Sapa – Halong Bay. Har inte blivit mycket sömn de senaste dygnen. Men känner att vi måste ta ett värdigt farväl av Hanoi och tar oss ner till sjön som är vackert upplyst av ett grönt sken. Känns väldigt fridfullt och behagligt, skönt att man kan få den känslan i en hektisk stad som denna. Vi är för trötta för att orka gå och fångas snabbt upp av en rickshaw (cykeltaxi) Samme förare som vi haft häromdagen, han hade minsann inte glömt att vi lovat att ta en till tur med honom. Otroligt hur han hittade oss, här slipper man inte undan i första taget. Så i en ”cykelkorg” åker vi ett varv runt Hoan Kiem – sjön. Det blir en bra avslutning på denna delen av resan. Trots den korta tid vi spenderat i Hanoi så känner vi att vi hunnit fästa oss vid denna stad. Mitt i kaoset kan man hitta små pärlor och oaser som etsar sig fast på näthinnan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s