Marinella Beach

IMG_2744

Förmiddagssolen bländar havet som försiktigt gungar mot de höga klippväggarna. Där långt nere, omgiven av enorma stenfasader ligger Marinella Beach. Själva stranden består endast av en ytterst liten remsa av mörk sand. Men brevid sträcker sig en solstolsbeklädd stenpir ut i havet. Här kan man lätt slå ihjäl några timmar. Badstegarna som är nedsänkta i det klara friska vattnet inbjuder till mer än ett bad. Jag simmar ut en bit och blickar upp mot de dramatiska berg som format kusten, det är en härlig syn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s