Ocensurerat

107

Söker man lugn och ro så är Postira rätt plats. Här kan man luta sig tillbaka och koppla av i en charmerande miljö.

Jag tar ett djupt andetag och skjuter de glasade balkongdörrarna åt sidan. Solen reflekteras mot lätta djupblå vågor som försiktigt slår mot land. Och mitt i allt står en enormt hög lyftkran som i jämn takt sänker en gripklo fylld med sten ner mot vattenytan. Boom! Så Förlöses de stora stenblocken. Så börjar proceduren om. Vad i hela… ??! Harmonin är som bortblåst och bakgrundsmusiken tystnar. Men som tur är så har man ju en förmåga att anpassa sig. Vi väljer att se det komiska i det hela och följer sedan bygget, som utvecklas i snabb takt, med spänning dagarna som kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s