Summering av en härlig vecka

Veckan lider mot sitt slut. Det har varit en skön och avkopplande semester och gått över förväntan med Alice. Kommer sakna dessa lata dagarna på stranden. Den lilla viken med de vackra omgivningarna ger en betydligt högre mysfaktor än de stora playorna (som i exempelvis Alcudia). Nackdelen är att det är i princip helt omöjligt att få tag på en solstol bland de främre raderna, utan vi har fått ligga rätt så långt i bakkant hela veckan. Det är ännu försommar och temperaturen har hållit sig runt behagliga 25 grader, men jag kan tänka mig att det under de heta sommarmånaderna kan bli som en kokande gryta här.  Då är kanske en ännu lite större strand ändå att föredra.

I det stora hela så är Cala dór en väldigt trevlig semesterort. Det är typiskt turistiskt och saknar en genuin stadskärna. Men i grunden, om man skalar av alla parasoller, solblekta menyer och krimskrams, kan man se att det är en oerhört vacker plats med ett dramatiskt landskap skapat av naturen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s