Den som väntar på något gott…

IMG_3755

Tzogias Taverna är en i raden av mysiga restauranger som kantar huvudvägen i Lassi. Det är en typisk grekisk taverna med enkla trämöbler, vita dukar och det obligatoriska inslaget av blått. Restaurangen , som är byggd i olika nivåer, har givits en smakfull inramning av kargig sten och härlig grönska. Naturligt, enkelt och väldigt charmigt. Vi väljer ett bord på ”övre terrassen” så att vi lätt kan ta oss ut och in med barnvagnen om det krisar. Jag beställer en ”chicken souvlaki”, nästan som på automatik. Egentligen tycker jag det är en ganska trist rätt och en svag kritisk röst i bakhuvudet säger mig att jag borde valt något annat. Men det känns som ett säkert kort och passande för första kvällen.

Vi har sånär på avslutat middagen när telefonen ringer. Det är reseledaren som vill meddela att hon är på väg till vårt hotell med bagaget! Jippi! Vi skyndar oss att ta in notan och ca 15 minuter senare står vi andfådda utanför ytterdörren till vår lägenhet. Och synen vi möts av får mig att dra en lättjans suck – en Haglöfs backpack och en Bugaboo transportväska. Check!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s